Algas Merineitsi restorani suvehooaeg
Sokos Hotell Viru II korruse Merineitsi restorani suvehooaeg algas traditsiooniliselt rikkaliku buffet’ avamisega. Peakoka Margus Tammpere kokku pandud menüü sisaldab elamusi igale maitsele ja erinevate toitumiseelistustega einestajatele.
Suve-buffet’s on suur rõhk laste toitlustamisel. Lisaks eelmisel aastal laste seas menukaks osutunud burgerivalmistamisele, saavad pere pisemad omale magustoiduks grillida suussulavaid vahukomme.
Suve-buffet’s on suur rõhk laste toitlustamisel.
Nädalavahetusel tervitab lapsi Sokos hotellide maskott Onni Orav.
Suve-buffet sisaldab mitmekülgset salatilauda hooaja värsketest andidest, suviselt kerget antipasti valikut, röstitud köögivilju, kala- ja liharoogasid, pastat, jäätist, vahvleid ja palju muud isuäratavat.