1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Dr Siim Simmo: kui otsustad ennast korrigeerida, ära tee seda olles madalseisus
VIDEO I Dr Siim Simmo: kui otsustad ennast korrigeerida, ära tee seda olles madalseisus

VIDEO I Dr Siim Simmo: kui otsustad ennast korrigeerida, ära tee seda olles madalseisus

Iluoperatsioone tuleb nõutud tipp-plastikakirurgi dr Siim Simmo sõnul teha siis, kui teisiti enam ei saa. Tema vastuvõtule inimesed niisama lihtsalt tulema ei kipu ning enamus tulijatest on probleemi mitu aastat seedinud.

Iluoperatsioone tuleb teha siis, kui teisiti enam ei saa.

Dr Simmo tõi Buduaari sõbrapäevapeol välja, et tavaliselt kaalutakse väga pikalt ning väga õigesti tehakse, sest operatsioon ei ole sama nagu juuksuris käik.

Katrin Tust ja dr Siim Simmo. Foto: GoodNews, Arina Kvade

Kui otsustad ennast korrigeerida, siis ära tee seda olles madalseisus

Dr Simmo soovitab, et kui suudetakse oma elu ilma selle lõikuseta edasi elada, siis pigem tuleks jätta lõikus tegemata. „Kui sa aga tahad seda teha ja sul on see võimalus, siis tee see ära. Need operatsioonid, mis on uisapäisa tehtud või ei ole tehtud õigetel näidustustel, need soovitut tulemust ka ei anna“ selgitab ta ja toob näitena välja naised, kes soovivad oma elus mingisugusest madalseisust üle saada ja operatsiooniga oma hingehaavu ravida. „Parem on tulla lõikusele, kui hingehaavad paranenud, siis on ka oodatud tulemus parem.“

Parem on tulla lõikusele, kui hingehaavad paranenud, siis on ka oodatud tulemus parem.

Plastikakirurgia on erialana väga lai

Tipp-plastikakirurg sõnab, et kirurgias ja üldse meditsiinis on õpikõver hästi pikk – selleks, et tunneksid ennast mingisuguses teemas vabalt, tuleb neid operatsioone väga palju teha. Talle endale meeldib aga koguaeg uusi meetodeid katsetada ja maailmas nähtut ka Eestisse tuua. „Selles mõttes on mul vedanud, et plastikakirurgia on erialana väga lai hõlmates mitmeid erinevaid keha piirkondi alates varbast kuni pealaeni ja see teeb kirurgile  asja huvitavaks. On hea ennast proovile panna,“ lausub ta ja lisab, et kirurgi pädevus tuleb välja siis kui operatsioon ei lähe plaanitult või tekib hiljem mingi komplikatsioon. „See eraldab terad sõkaldest.“

Kirurgias ja üldse meditsiinis on õpikõver hästi pikk – selleks, et tunneksid ennast mingisuguses teemas vabalt, tuleb neid operatsioone väga palju teha.

Katrin Tust ja dr Siim Simmo. Foto: GoodNews, Arina Kvade

Selles valdkonnas töötades kohtad väga palju tarku ja andekaid inimesi

Dr Simmo ütles, et tal on ka mitmeid eeskujusid ja inimesi, keda ta imetleb – selles valdkonnas töötades kohtad väga palju tarku, andekaid ja osavaid inimesi, keda imetled, kuidas nad oma tööd teevad. „Kõik on lihast ja luust inimesed ja tegelikult kehtib see, et mida suurem guru, seda lihtsam inimene on,“ tõdeb ta.

Head Uudised GoodNews