1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Pirital toimuvad selle suve viimased avalikud treeningud
Pirital toimuvad selle suve viimased avalikud treeningud

Pirital toimuvad selle suve viimased avalikud treeningud

Sel reedel ja järgmisel esmaspäeval toimuvad selle suve viimased avalikud treeningud Pirital. Reedel, 18. augustil, kell 18:00 viib tantsukeskus “Casa de Baile” läbi rütmika salsa ja bachata treeningu. Ootame kõiki tantsuhuvilisi Pirita randa surfiklubi juurde. Treening toimub vabas õhus, rannaliival. Vihma korral viiakse treening Pirita Vaba Aja Keskusesse (Merivälja tee 3), tagades meeldiva tantsukogemuse ka muutliku ilma korral.

Esmaspäeval, 21. augustil, ootame kõiki 6-10-aastaseid noori jalgpallitrenni Padriku spordiväljakule Võsu tee 26. Treeningud on sobilikud nii algajatele kui ka juba kogemustega jalgpallihuvilistele. Poisid ja tüdrukud on oodatud jalgpalliga tutvust tegema ja uusi oskusi arendama.

“Suvi Pirital on täis kultuuri- ja spordisündmusi ning olen väga rahul, et saame pakkuda veel viimaseid suviseid avalikke treeninguid kohalikele elanikele ja ka Pirita külastajatele. Need treeningud on suurepärane võimalus lastele ja täiskasvanutele end liigutada, uusi oskusi omandada ning koos rõõmsas seltskonnas aega veeta,” väljendas heameelt Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.

  • Mõlemad treeningud on TASUTA ning neid viivad läbi professionaalsed ja kogenud treenerid.
Head Uudised GoodNews