1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Kuidas naisena oma tervist hoida?
Kuidas naisena oma tervist hoida?

Kuidas naisena oma tervist hoida?

MaiWistik brändi looja ja joogaõpetaja Mai-Liis Kivistik ja terviseterapeut Triin Terasmaa viivad läbi veebiseminaride sarja „Terviseteadlikus, kes vastutab minu tervise eest“. Järgmine live vestlus 25. mail toimub teemal „Naise tervis“.

Räägitakse nendest teemadest:

  • Toit ja toidulisandid naise elukaarel – rasedus, imetamine, menopaus.
  • Millele ja millal tähelepanu pöörata, et ennetada enamlevinud naiste terviseprobleeme luude ja liigestega, kilpnäärmega?
  • Kuidas saavad ravimtaimed olla naisele tema eluteel toeks?

Veebiseminari korraldajatest

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi MaiWistik looja, loodusterapeut, rahvusvaheline joogaõpetaja ning tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sinu sära ja enesekindlus tuleb sellest, mis sa sööd ja kuidas oma keha eest hoolitsed.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Triin Maasik

Tema teadmiseid pärinevad aastate pikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi, võistlustantsu, radadel ning süvenes tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija ja läbinud erinevaid tervise ja vaimsuse koolitusi alates 2013 ning lõpetanud nende seas ka Herbaticumi.

Triin Terasmaa. Foto Helen Tulp

Triin Terasmaa on terviseterapeut, kelle kirg on tervist toetav eluviis. Ta omab sotsiaaltöö alast kõrgharidust ning toitumisterapeudi ja funktsionaalse toitumise nõustaja diplomit. Varasemalt omab 3 aastast töökogemust toitumisterapeudina ning on ennast täiendanud erinevate, nii füüsilist- kui vaimset tervist toetavatel aladel. Hetkel töötab Pharma Nordis koolitajana ning lisaks terviseterapeudina.

  • Rohkem infot SIIT!
Head Uudised GoodNews