1. Avaleht
  2. Tervis
  3. LOOMULIK ILU I Mai-Liis Kivistik ja Miriam Gubovicova vestlevad, miks eelistada looduslikke tooteid
LOOMULIK ILU I Mai-Liis Kivistik ja Miriam Gubovicova vestlevad, miks eelistada looduslikke tooteid

LOOMULIK ILU I Mai-Liis Kivistik ja Miriam Gubovicova vestlevad, miks eelistada looduslikke tooteid

29. novembril algusega 19.00 vestlevad omavahel Facebooki Live`s loodusterapeut Mai-Liis Kivistik ja sertifitseeritud holistiline toitumisspetsialist ja naiste tervise spetsialisti Miriam Gubovicova. Miriam jagab vestlusõhtul oma ilunippe, väärtushinnanguid ja räägib sellest, miks eelistada looduslikke tooteid.

Miriam Gubovicova (Foto Helen Tulp)
Miriam Gubovicova. Foto Helen Tulp

Kes on Miriam?

Miriam on sertifitseeritud holistiline toitumisterapeut ja naiste tervise spetsialist. Ta on VivaHeri asutaja; tervislik praktika, mille eesmärk on aidata klientidel elada parimat elu läbi õige toitumise, viljakuse toetamise, keskkonna ja hormoonide tasakaalustamise. Miriam on asutanud ka ettevõtte Whomesome, mis aitab inimestel luua tervislikke kodusid ja kontoreid. Ta pooldab elamist puhtas keskkonnas ning usub, et tervise ja heaolu seisukohalt on meie ümber olev palju olulisem kui see, mida sööme.

Miriam Gubovicova (Foto Helen Tulp) (22)
Miriam Gubovicova. Foto Helen Tulp

Mida tähendab Miriami jaoks loomulik ilu?

„Loomulik ilu on minu jaoks see, mis on oma kuju, vormi ja värvi poolest piiritu. Loomulik ilu tähendab ka tingimusteta enesearmastust ja aktsepteerimist. See on meeleseisund, kus suudame töötada sellega, mis meil on, ja hinnata seda, mis meil on – me ei püüa välja näha või olla need, kes me ei ole. See tähendab autentsust ja käib käsikäes samade väärtustega kaubamärkide toetamisega – toksiinivabade toodete kaubamärkidega, mis ei kahjusta loomi, inimesi ega keskkonda,“ räägib Miriam selle kohta, mida tähendab tema jaoks loomulik ilu.

Head Uudised GoodNews