1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Merlin Vask teeb töötoa: millised uskumused põhjustavad üleliigseid kilosid?
Merlin Vask teeb töötoa: millised uskumused põhjustavad üleliigseid kilosid?

Merlin Vask teeb töötoa: millised uskumused põhjustavad üleliigseid kilosid?

Kiire muutuse terapeut Merlin Vask räägib 21. märtsil uuest suhtest toiduga ja viib läbi grupiteraapia.

„Kas sa pole rahul oma tervisega või peegelpildiga? Tahaksid tunda end enesekindla, energiarikka, tervisest pakatava ja tegusana? Oled väsinud pidevalt toidule mõtlemast, sul on tunne, et elad selleks, et süüa, mitte sööd selleks, et elada. Tervislik toitumine ja trennid saavad ikka ja jälle alustatud, kuid mitte püsivaks harjumuseks? Kaotatud kilod leiavad su uskumatult kiiresti koos paari uue sõbraga alati üles? Siis see töötuba on just sulle!” lubab Merlin.

Uskumustest tulevad mõtted, mõtetest emotsioonid, emotsioonidest tegutsemine ja tegutsemisest tulemused. Dieedid alustavad tegutsemise muutmisega, kuid kuna emotsioonid, mõttemustrid ja uskumused jäävad samaks, lõppevadki 98% dieetidest ebaõnnestumisega. On vajalik kaevuda sügavamale, alateadlikku meelde, et saavutada tulemused.

Kõige tähtsam ei ole leida õige toitumine, mis on loomulikult oluline, kuid enne toitumise muutmist on absoluutselt vajalik leida üles juurpõhjused, miks on üldse ülekaal.

„Inimese meel ei koosne üksnes teadlikust meelest. Teadliku meelega, milles pesitseb ka tahtejõud, otsustasid dieeti pidada, trenni tegema hakata, eesmärgid saavutada. Kuid kui sul on dieedid ja trennid pooleli jäänud, siis pole selles süüdi nõrk tahtejõud. Sul on tegelikult super tahtejõud!” arvab Merlin. „Tõelised põhjused on palju sügavamal sinu sees. Sinu alateadlikus meeles, peidus teadliku meele eest! Seal pesitsevad sinu mõtteharjumused, tegutsemisharjumused, uskumused ning kulisside tagant mõjutavad tervet sinu elu. Teadlikul meelel on 5% väge ja alateadlikul meelel on 95%!!!”

Kaasa saab kingituseks tööraamatu, samuti salvestuse, mida kuulata vähemalt 21 päeva. Lõpetuseks teeb Merlin kõigile soovijatele kiire muutuse grupiteraapia, milles saab teada enda piiravad uskumused.

Head Uudised GoodNews