RETSEPT! Lihavõtetest üle jäänud munadest valmista maitsev munasalat karulauguga
Et munadepühal on toidulaual värvilisi mune koksimiseks rohkem kui küll, siis tekib ka küsimus – mida kõike nende keedetud munadega lihavõtete järel küll peale hakata?
Maxima Eesti valmistoiduosakonna juht Ruta Kallaspoolik jagab sellele küsimusele maitsva ja kiiresti valmiva vastuse. Ruta pakub välja hea salati, mille üheks koostiseks on tõeline kevadekuulutaja karulauk.
Vaja läheb:
- Mune
- Karulauku
- Hapukoor
- Majonees
- Soola
Tee nii:
Haki koostisosad vastavalt maitsele kas peenikeseks või jäta suuremad tükid. Lisa hapukoor ja majonees, maitsesta soolaga. Sama salati saad teha ka ilma majoneesi ja hapukooreta, kasutades neitsiõli.
Head isu!