1. Avaleht
  2. Tervis
  3. SÄRA SEEST JA VÄLJAST I Kuidas tervislik toitumine ja looduskosmeetika meie nahale mõjub?
SÄRA SEEST JA VÄLJAST I Kuidas tervislik toitumine ja looduskosmeetika meie nahale mõjub?

SÄRA SEEST JA VÄLJAST I Kuidas tervislik toitumine ja looduskosmeetika meie nahale mõjub?

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas toitumine mõjutab naha tervist ja välimust? Või kuidas looduslike koostisosade kasutamine kosmeetikatoodetes võib toetada meie naha ilu? Loodusterapeut ja näojooga õpetaja Mai-Liis Kivistik ning 20 aastat personaaltreenerina tegutsenud Janika Koch-Mäe ootavad huvilisi 28. mail algusega 19.00 töötuppa, kus avatakse sisemise ning välimise nahahoolduse saladused.

Millest töötoas räägitakse?

Töötoa käigus uurivad Mai-Liis ja Janika, millised toitained on naha tervise ja nooruslikkuse jaoks hädavajalikud ning milliseid toiduaineid tasub oma menüüst eemal hoida. Ka saadakse teada, kuidas saame seespidiselt end klaari ja noorusliku jume jaoks toetada läbi tervisliku toitumise ning millised on need lihtsad vahepalad, mis aitavad meil saavutada soovitud tulemusi.

Mai-Liis Kivistik ja Janika Koch-Mäe. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

„Lisaks uurime ka välise nahahoolduse võimalusi läbi looduskosmeetika ja ravimtaimede. Õpime tundma erinevaid looduslikke koostisosi, mis aitavad nahka niisutada, taastada ja kaitsta,“ räägivad Janika ja Mai-Liis töötoa kohta lähemalt.

Kes viivad töötuba läbi?

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi MaiWistik looja, loodusterapeut ning tuntud näo- ja joogaõpetaja. Ta usub kindlalt, et sinu enesekindlus ja sära peegeldavad seda, kuidas sa hoolitsed oma keha eest. Tema missiooniks on aidata sul saavutada tasakaalustatud elustiili, mis toetab sinu tervist ja heaolu igapäevaselt.

Janika Koch-Mäe on rühmatreeningute juhendamisega alustanud aastal 2004 ning alates 2012. aastast tegutseb ta ka personaaltreeneri ja toitumisnõustajana. Tema suurim rõõm on aidata inimestel liikuda tervislikuma, energilisema ja täisväärtuslikuma elu suunas. Janika eesmärgiks on pakkuda professionaalset teenust ja teenindust, mis aitab sul saavutada oma tervise- ja heaolu eesmärke.

Lisainfot sündmuse kohta leiad Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews