1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Spaanädal tõmbab varakevadises Pärnus elu käima
Spaanädal tõmbab varakevadises Pärnus elu käima

Spaanädal tõmbab varakevadises Pärnus elu käima

8.-15. märtsini toimuv Pärnu spaanädalal toob suvepealinna arvukalt külastajaid. Veemõnude nautijaid ootab Pärnus 17 000 ruutmeetrit nüüdisaegset spaapinda ühes 39 erineva sauna, 17 basseini ja 17 mullivanniga.

Viiendat korda toimuvaks spaanädalaks on seitse Pärnu spaad koostanud spetsiaalsed pakkumised, mille seas jagub puhke- ja lõõgastusvõimalusi igale maitsele. Kui lapsi ahvatlevad adrenaliinist pakatavad seiklused tuubimäel, liutorudes ja veekärestikel, siis vanemad leiavad meelepärast ajaviidet mõnes rahulikumaid veemõnusid võimaldavas spaas.

Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepa sõnul keskendub seekordne spaanädal inimesele tervikuna, nii kehale kui ka vaimule. Spaade pakkumistest leiab nii iidse saunakultuuri võlusid kui ka tänapäevaseid spaaprotseduure.

„Võime öelda, et spaanädalal pakub Pärnu linn terviklikku puhkuselahendust, kus on olemas kõik, mida üheks kosutavaks hingetõmbepausiks vaja ehk rohkelt saunas käimist, kümblemist ning palju põnevaid hoolitsusi ja protseduure. Ja et puhkus annaks nii kehale kui ka vaimule veel midagi, löövad spaanädalal kaasa ka Pärnu spordiklubid ja Pernova loodusmaja,“ sõnas Lepp.

Kui spordiklubid kutsuvad osalema tasuta treeningutes, siis Pernova loodusmaja muutub seitsmeks päevaks mitmekülgset meelelahutust pakkuvaks roheliseks loodusspaaks.

Spaanädalat korraldavad Pärnu linnavalitsus ja Pärnu ettevõtted, et suurendada madalhoojal Pärnu külastatavust ning innustada kohalikke inimesi külastama kodulinna spaasid, toitlustuskohti ja spordiklubisid. Eelmistel kordadel meelitas spaanädal Pärnusse veemõnusid nautima üle 10 000 külastaja.

Head Uudised GoodNews