1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Pirital alustati tasuta kepikõnni treeningutega
Pirital alustati tasuta kepikõnni treeningutega

Pirital alustati tasuta kepikõnni treeningutega

Eile õhtul toimus Pirital selle kevade esimene kepikõnni treening, kus harrastussportlased läbisid ligi pooleteise tunni jooksul kaheksa kilomeetrit. Kepikõnni treeningud toimuvad neljapäeviti algusega kell 18 ning järgmine kord on 11. mail. Trennid on tasuta ning kõik huvilised on oodatud liituma. Kogunemine toimub Pirita Tervisespordi Maja juures ning Rene Meier, Rahvusvahelise Kepikõnni Liidu instruktor, juhendab soojendusringi ning toetab treeningu käigus osalejaid.

Linnaosa vanema Kaido Saarniidu sõnul oli kepikõnni trennis osalemine suurepärane võimalus veeta aega värskes õhus ning liikuda aktiivselt koos teiste inimestega. “Kepikõnd on hea viis tervise parandamiseks erinevas vanuses inimestele. Kutsun kõiki Pirita linnaosa elanikke ja külalisi osalema järgmistel kepikõnni treeningutel,” ütles Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.

„Tempo pärast ei pea muretsema, sest kõnni ajal tehakse regulaarselt pause. Kõikides trennides on olemas ka kepikõnnikepid, millega saab rajale minna,“ lisas Saarniit.

  • Järgmised treeningud toimuvad: 11. mail, 25. mail, 15. juunil ja 29. juunil.

Head Uudised GoodNews