1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Serenity on kasvanud Eesti suurimaks vaimse tervise nõustamisteenuse platvormiks
Serenity on kasvanud Eesti suurimaks vaimse tervise nõustamisteenuse platvormiks

Serenity on kasvanud Eesti suurimaks vaimse tervise nõustamisteenuse platvormiks

Vaimse tervise kuu alguseks on Serenity platvormist kujunenud Eesti suurim nõustajate teenuseid pakkuv keskkond, millega on liitunud juba ligi 60 vaimse tervise spetsialisti ning nõustajaid lisandub iganädalaselt juurde.

Kevadel loodud platvorm on tänaseks kujunenud Eesti suurimaks ja mitmekülgsemaks vaimse tervise keskkonnaks, mille kaudu pakub tuge lai valik spetsialiste, kellel on erialaharidus ja kogemus erinevates vaimse tervise valdkondades. Platvormi eesmärk on aidata igal inimesel leida endale sobiv tugi ja professionaalne abi just tema vajadustele vastavalt.

“Aina enam näeme, kuidas stigmad vaimse tervise osas hakkavad ühiskonnast kaduma ja üha rohkem inimesi jõuab nõustajate juurde enne, kui muremõtetest saavad suured probleemid. Samuti on väga rõõmustav näha, et iganädalaselt lisandub platvormile hinnatud spetsialiste, kelle kutsumuseks on inimesi toetada. Hetkel on platvormiga liitunud ligi 60 nõustajat, kelle hulgas on 45 nõustaja teenused veebilehel nähtavad ja lisame neid järjest juurde,” lausus platvormi asutaja ja tegevjuht Marko Vaik.

“Serenitys on südameasjaks arengus, muutustes ja elutormides toetamine. Hindan sealsete teenuste valiku mitmekesisust ja mitmetasandilisust ning esindatavate professionaalide tõendatud kvaliteeti. Väärikas kolleegide kogukond, mis pakub jõustavat ja hoidvat kasvamisruumi või pidepunkti elus. Saame nõustajatena keskenduda sellele, milles oleme head – oma tööle. Kõige muu eest kannab hoolt Serenity pühendunud meeskond. Panustame koos, et maailmas oleks rohkem häid tundeid ja õnnelikke inimesi,” võttis kogemuse kokku Serenity platvormil nõustamisteenust pakkuv psühholoog Anneli Valdmann.

  • Serenityplatform.com pakub inimestele mugavat ja turvalist viisi ühenduse loomiseks vaimse tervise spetsialistidega. Platvorm on loodud selleks, et aidata inimestel leida lahendusi, toetada nende vaimset heaolu ning anda neile vahendid enesearenguks ja eneseotsinguks. Kõik nõustajad on erialase väljaõppega ja toetuvad tõenduspõhistele lahendustele, sessioonide tasu määravad nõustajad ise. Serenity asutajad on Marko Vaik ja Peter Arjan van der Kooij.
Head Uudised GoodNews