Ugandi Kohvik on ainukese Lõuna-Eesti toidukohana gastronoomiakonkursi Silverspoon finalist
Otepääl asuv suure südamega väike Ugandi Kohvik on ainukese Lõuna-Eesti toidukohana gastronoomiakonkursi Silverspoon finalist. Toidukoht konkureerib hõbelusika auhinna nimel kategoorias „parim kohvik“, mille nominentide hulka kuuluvad veel Tallinnas asuv Gianni Cafe ja Haapsalus tegutsev Hapsal Dietrich.
Ugandi Kohvik asub Otepää südalinnas raekoja vastas ning avati möödunud aasta jõulude eel.
Nii kohalikud elanikud kui ka linna külastavad turistid võtsid kohviku avamisest saadik kohe omaks ning külastajatel jagub kohvikule vaid kiidusõnu.
„Pingutame igapäevaselt kogu tiimiga selle nimel, et iga külaline tunneks end meie juures suurepäraselt. Teame, et ühele inimesele positiivse emotsioonilaengu andmine kandub omakorda edasi veel viiele,“ selgitas kohviku perenaine Liis Kalda. „Kõige parem tunnustus on meie jaoks alati kliendi siiras tagasiside, kuid lisaks on meil suur au kuuluda ka Silverspoon gastronoomiakonkursi finalistide hulka, kus oleme Lõuna-Eesti toidukohtadest esindatud ainukesena. Tore on teada, et oleme kohe algusest peale suutnud pakkuda väga head teenust, mida hinnatakse kõrgelt üle Eesti.“
Ugandi Kohvik on väikeseks sõsaraks Otepää südames asuvale Ugandi Restole, Eesti suurimale talvepargile Otepää Winterplace ja Eestis kõige kauem tegutsenud ööklubile Comeback.
Silverspoon on Eesti gastronoomiakonkurss, mille eesmärk on väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis. Silverspoon konkursil on hindajateks väga erinevate eluvaldkondade ja maitseeelistustega inimesed ehk läbilõige Eesti ühiskonnast. Nemad hindavad just seda, mis on tavatarbijale väljas söömisel oluline. Kogu Silverspoon konkursi protsess on läbipaistev ja seda jälgib sõltumatu audiitor PwC. Silverspooni konkursi võitjad kuulutakse välja pidulikul auhinnagalal, mis toimub 9.novembril 2018 Tallinna Lennusadamas.