1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. Uus, minevikust vaba Sushi Cat pakub head ja paremat
Uus, minevikust vaba Sushi Cat pakub head ja paremat

Uus, minevikust vaba Sushi Cat pakub head ja paremat

sushi-catMeeldiv ja mõnus sushibaar Sushi Cat Tallinnas Roosikrantsi tänaval on ilmselt väga paljudele pealinlastele ja külalistele juba tuttav ning saanud nende lemmikeinestamiskohaks. Sushi Cati eesmärgiks on pakkuda kõigile maitsvat, tervislikku ja kõhtutäitvat einet, mitte lihtsalt eksklusiivset snäkki väljavalitutele.

Värske ja hea hinnaga kõhutäis peaks baari filosoofia kohaselt sisaldama sushi komplekti, tassikest teed ja Miso suppi. Sushi tarbimine peaks olema kerge, kiire ja lõbus. Lihtne menüü juba kokku pandud komplektidega, ei mingeid keerukaid nimesid ega ennekuulmatuid süsteeme. Lisaks heale, soodsale sushile, soovime meie pakkuda oma klientidele ka tükikest tänapäeva Jaapani Manga- ja popkultuurist.

sushi-cat

Alates 1. maist on Sushi Cat`il uus omanik, kelleks Olavi Eerma ja Totoro Sushi OÜ. Kuna septembris ilmus Delfis lugu endise Sushi Cati ümber vallandunud kirgedest, siis praegune sushibaar, selle omanik ja kiisutiim annavad teada, et uus Sushi Cat sellega seotud pole.

Seega — olete oodatud proovima parimat sushit. Igaüks peaks meenutama Sushi Catis käiku suure naeratuse ja kõhus mõnusa tervisliku tundega!

Head Uudised GoodNews