Kristiines avati Peruu peakokaga restoran
Tallinnas Kristiine linnaosas avati restoran Weis, mille menüü on kokku pannud Peruust pärit peakokk Ernesto Robles.
„Weis on restoran, kus kohtuvad erinevate rahvuste köögid ja Ladina-Ameerika maitsed. Oleme loonud selle inimestele, kes armastavad kvaliteetseid liharoogi,“ märkis Robles. Liha tuuakse Argentinast, Brasiiliast ja Uruguayst, sest just nende tooraine annab eheda Ladina-Ameerika maitseelamuse.
Robles on Eestis elanud üle 20 aasta. Enne töötas ta Argentiina restoranis. Ta on õppinud ja töötanud veel Lõuna-Ameerikas, Rootsis, Inglismaal, Tais ja Vietnamis.
Lisaks à la carte menüüle on päeval valikus lõunapakkumised. Kuigi põhirõhk on menüüs lihal, ei pea ka taimetoitlane toiduvalikus pettuma. Samuti on roogadevalikus mõeldud pere pisematele. Lastele on restoranis ka mängunurk.