1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. “Maitsev Tartu” kutsub toiduelamusele 26 restoranis
“Maitsev Tartu” kutsub toiduelamusele 26 restoranis

“Maitsev Tartu” kutsub toiduelamusele 26 restoranis

Kogu veebruari vältab Tartus “Maitsev Tartu”, mille käigus saab 26 restoranis proovida kolmekäigulisi erimenüüsid. Spetsiaalselt restoranikuuks loodud menüüd pakuvad tartlastele ja Tartu külalistele uusi ja põnevaid maitseid ning tõstavad esile kohalikku toorainet.

“Maitsev Tartu kutsub veebruari jooksul taaskord meie restoranide pakutavatest mitmekesistest maitseelamustest osa saama. Pidevalt kallinevate toorainete ja üleüldise hinnatõusu kiuste on Tartu toitlustusettevõtjad andnud oma parima, et pakkuda mõistliku hinnaga põnevaid menüüsid. Möödunud aasta ettevõtlustegu oli justnimelt Tartu toitlustuse areng ja selle rahvusvaheline tunnustamine. Maitsva Tartu jätkuv populaarsus nii restoranide kui külastajate seas annab alust uskuda, et see areng jätkub jõudsalt”, ütles abilinnapea Raimond Tamm.

Osalevate restoranide seas on nii tuttavaid kui ka uusi, mida tartlased ja külalised saavad avastada või taasavastada.

Maitsva Tartu 2023 osalejad on Antonius, Café Shakespeare, Cafe Truffe, Chaplin, Chez Andre, Dorpat, Drinkgeld/Ülikooli kohvik, FII, Gustav Gastro Café, Humal, Kampus, Kolm Tilli, Kongo Tango, Lihuniku Äri, Meat Market, Newton, Pepe’s, Pierre, Pompei, RP9, Püssirohukelder, SOHO, Spargel, Trikster Tihane, Werner ning Vilde ja Vine.

  • Toidunautijate poolt oodatud “Maitsev Tartu” toimub juba üheksandat korda. Kolmekäigulisi erimenüüsid saab nautida terve veebruarikuu jooksul ning nende hind on 26–33 eurot.
  • Menüüde ja restoranidega saab juba tutvuda ürituse kodulehel Maitsevtartu.ee.
  • Tavakohaselt saavad restoranide menüüsid hinnata ka toidunautijad, kelle hinnangute põhjal selgitatakse välja külastajate lemmikrestoran.
Head Uudised GoodNews