1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Miks valida sügav näokudede massaaž? Agni Khmeleva viib läbi süvakoe massaažikoolitust
Miks valida sügav näokudede massaaž? Agni Khmeleva viib läbi süvakoe massaažikoolitust

Miks valida sügav näokudede massaaž? Agni Khmeleva viib läbi süvakoe massaažikoolitust

Eesti Pimemassööride Ühingu ruumides toimub 25. – 26. märts algusega 17.30 massaažikoolitus: süvakoe massaaž. Koolitust viib läbi kogenud massöör ja õpetaja Agni Khmeleva, kes on lõpetanud 2004. aastal Pedagoogikaülikooli ja 2021. aastal Meditsiinikooli ning on Reiki meister.

Meditatsioonijuhtide koolitaja Brenda Randroo Oja (Deva Lokita) toob välja süvakoe massaaž eelised:

  • Puudutab sügavat lihaspinget, vabastades sõlmed ja soodustades lõõgastumist.
  • Parandab vereringet, aidates kaasa särava ja taaselustatud jume saavutamisele.
  • Stimuleerib kollageeni tootmist, soodustades naha elastsust ja nooruslikku välimust.
  • Leevendab stressi ja pingeid, pakkudes üldist lõõgastust ja rahu.
Brenda Randroo Oja. Foto: Kadri Hallik

Koolituse põhipunktid on Brenda sõnul:

  • Sügava lõõgastumise tehnikad: spetsiaalseid tehnikaid, et viia näolihased sügavasse lõdvestumisseisundisse, soodustades lõõgastust ja noorenemist.
  • Täpsus ja intensiivsus: õpite avaldama täpset survet konkreetsetele, pingeid leevendama ja sügavat kergendustunnet edendama.
  • Kollageeni aktiveerimine: meetodid kollageeni tootmise aktiveerimiseks, aidates kaasa naha elastsuse paranemisele ja loomulikule näotõstmise efektile.
  • Terviklik lähenemine: lisaks näole hõlmab ka koolitus kaela ja õlgade tehnikaid, mis tagavad tervikliku ja noorendava mõju.

Miks valida sügav näokudede massaaž? “Olenemata sellest kas olete kogenud massöör või algaja annab see koolitus teile oskuse pakkuda oma klientidele ja iseendale sügavat näokudede massaaži, mis on väga lõõgastav ning nägu efektiivselt noorendav,” lausub Brenda.

Koolituse läbiviija Agni Khmeleva on lõpetanud 2004. aastal Pedagoogikaülikooli ja 2021. aastal Meditsiinikooli, on Reiki meister. 2016. aastast on tal ka “Ilutreeneri” sertifikaat, mis võimaldab tal õpetada mitte ainult massaažioskusi, vaid ka enesemassaažitehnikaid ja näohoolduse teadmisi. Agni õppis Jaapani Näomassaaźi aastatel 2010 – 2011 ning on nüüdseks õpetanud seda erinevates riikides.

  • Koolituse kohta leiad lisainfot SIIT!
Head Uudised GoodNews