1. Avaleht
  2. Tervis
  3. VABASTAV HINGAMINE! Kristalltemplis saab hingamine uue tähenduse
VABASTAV HINGAMINE! Kristalltemplis saab hingamine uue tähenduse

VABASTAV HINGAMINE! Kristalltemplis saab hingamine uue tähenduse

Monika PalmJuba sel neljapäeval, 11. augustil kell 18-20.30 toimub Kristalltemplis vabastav hingamine Monika Palmi juhendamisel. Tegu on väga lõdvestava ja vabastava kehateraapia meetodiga, mis sobib kõigile vanusegruppidele.

Vabastav hingamine on lõdvestunud, ühendatud ja toetatud hingamine, mille käigus toimub eluenergia aktiveerimine. Sügavalt hingamine on puhastav igal tasandil. Kogu energiatsükli läbimine suurendab elujõudu, aitab vabastada pingeid, kehasse talletunud vanu emotsioone ja luua uusi, positiivsemaid mõttemustreid.

Sügav hingamine aitab teadvustada, mis meie elus on toimumas ja aitab vaadata kogu oma elule ja probleemidele hoopis uue nurga alt. Sageli kerkivad esile lihtsad lahendused, mille peale seni pole tuldud. Läbi hingamise on võimalik ühendust saada ka oma sisemiste loovate mõtetega.

Hingamisõhtust on oodatud osa võtma nii kogenud hingajad kui ka need, kes soovivad esmakordselt vabastava hingamise kogemust saada. Selles protsessis hakkab inimese teadvus tegelema just temale oluliste teemadega. Grupis koos hingates luuakse võimas energia.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

Head Uudised GoodNews