1. Avaleht
  2. Tervis
  3. VESTLUSÕHTU VEEBIS I Miks on oluline muuta kehahoiaku ja liikumismustreid?
VESTLUSÕHTU VEEBIS I Miks on oluline muuta kehahoiaku ja liikumismustreid?

VESTLUSÕHTU VEEBIS I Miks on oluline muuta kehahoiaku ja liikumismustreid?

14. märtsil algusega 19.00 toimub veebis vestlusõhtu „Miks on oluline muuta kehahoiaku ja liikumismustreid?“. Vestlusõhtut viib läbi loodusterapeut ja näojooga õpetaja Mai-Liis Kivistik, kellel on külas holistiline keha- ja liikumise spetsialist ning Alexanderi tehnika õpetaja ja koolitaja Hanna-Liisa Lao.

Vestlusest saad vastused küsimustele:

  • Mis on Alexanderi tehnika?
  • Miks Hanna-Liis 8 aastat tagasi otsustas minna 3-aastasele Alexanderi tehnika õpetajakoolitusele ja mis on tema MIKS seda tänasel päeval seda õpetada?
  • Miks on oluline muuta kehahoiaku ja liikumismustreid?
  • Mis on propriotseptsioon ning millist rolli mängib see lihaspingete, valu ja ebamugavustunde ennetamises?
  • Milliste probleemide korral saab Alexanderi tehnikast abi?

Hanna-Liisa tõdeb, et Alexanderi tehnika on tänaseks tema jaoks palju rohkem kui lihtsalt tehnika. See on tema olemuslik osa, mis aktiviseerib Hanna-Liisas kohalolu ja teadlikkuse, et vabastada üleliigseid lihaspingeid, murda harjumuslikke mõttemustreid, reguleerida närvisüsteemi ja emotsioone, leevendada kroonilist valu, parandada hääle-ja hingamise kvaliteeti, arendada avaliku esinemise oskust ning isegi, et parandada oma sooritust jõusaalis trenni tehes. „Usun, et oskus olla iseenda kehameele toimimise tipp-spetsialist on üks olulisemaid oskusi tänapäevases elus.“

Lisainfot sündmuse kohta leiad Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews