1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Mida kujutab endast energiapaus?
VIDEO I Mida kujutab endast energiapaus?

VIDEO I Mida kujutab endast energiapaus?

Ettevõtted, kes panustavad töötajate tervisesse ning hoolitsevad viimaste vaimse heaolu eest, on tööturul hinnatumad. Selliste ettevõtete töötajad on rahulolevamad ning nende produktiivsus on suurem. Ka väikene energiapaus aitab omavahel sõbralikku olemist hoida.

Energiapaus aitab meeskonnal energia üles tõsta

Ka personaaltreener Janika Koch-Mäe leiab, et kellele meist ei meeldiks töötada sellises keskkonnas, kus on energilised ja elujõulised inimesed. Kes on ühise eesmärgi nimel väljas, kes panustavad ja hoiavad ka omavahel sõbralikku olemist. Seetõttu on oluline teha ka väikeseid energiapause.

Kellele meist ei meeldiks töötada sellises keskkonnas, kus on energilised ja elujõulised inimesed? Kes on ühise eesmärgi nimel väljas, kes panustavad ja hoiavad ka omavahel sõbralikku olemist.

Janika Koch-Mäe. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

“Energiapaus on 15-minutiline väike liigutuspausikene. Näiteks hommikul enne tööpäeva algust, et selline mõnus vibe ja energia meeskonnal üles tõsta või miks ka mitte pärast lõunasööki, kui olemine on nagunii natuke uimasem ja unisem. Või hoopis näiteks tööpäeva lõpus, et üheskoos päev kokku võtta ja järgmisele tööpäevale rõõmsasti vastu astuda,” selgitab ta.

Tervis on meie kõigi suurim vara

Janika sõnab, et samuti on tööandjatel võimalus korraldada oma ettevõttes tervisepäev, mis hõlmab nii erinevatel teemadel loenguid, ühistreeninguid, aga ka töötubasid näiteks sellest, milliseid harjutusi võiks kontoris vahepeal teha kui selg hakkab valutama või milliseid tervislikke vahepalasid saaks koos meeskonnaga teha. “Tervis on meie kõigi suurim vara ning tervise- ja sporditeadlikkuse tõstmine on üks suurimaid kingitusi, mida tööandja saab oma meeskonnale teha.”

Tervis on meie kõigi suurim vara ning tervise- ja sporditeadlikkuse tõstmine on üks suurimaid kingitusi, mida tööandja saab oma meeskonnale teha.

Janika Koch-Mäe. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Kolm kõlama jäänud mõtet Janika Koch-Mäelt:

  • Kellele meist ei meeldiks töötada keskkonnas, kus on energilised ja elujõulised inimesed. Kes on ühise eesmärgi nimel väljas, kes panustavad ja hoiavad ka omavahel sõbralikku olemist.
  • Tervis on meie kõigi suurim vara.
  • Tervise- ja sporditeadlikkuse tõstmine on üks suurimaid kingitusi, mida tööandja saab oma meeskonnale teha.
Head Uudised GoodNews