1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Mai-Liis Kivistik ja Janika Koch-Mäe panid kokku tervisepaketi „Uus mina“
VIDEO I Mai-Liis Kivistik ja Janika Koch-Mäe panid kokku tervisepaketi „Uus mina“

VIDEO I Mai-Liis Kivistik ja Janika Koch-Mäe panid kokku tervisepaketi „Uus mina“

Loodusterapeut ja näojooga õpetaja Mai-Liis Kivistik ning toitumisnõustaja, personaal- ja rühmatreener Janika Koch-Mäe on kokku pannud tervisepaketi „Uus mina“, millega võib alustada ükskõik millal ja just endale sobival ajal. Tervisepaketi abil on võimalus leida täiesti uus, energiline ja rõõmus mina.

Mai-Liis ja Janika jagavad oma aastatepikkuseid teadmisi kõigi osalejatega

Mai-Liis selgitab, et koos Janikaga vaadatavad nad üle osalejate harjumused, ehk võtavad oma aastatepikkused teadmised ning jagavad neid igapäevaselt osalejatega. Mai-Liis ja Janika jagavad iganädalaselt personaalseid trenne kere- ja näolihastele ning sinna juurde kuulub ka põnev teemaloeng, mis on videona ette salvestatud. Seega saab seda vaadata endale sobival ajal.

Janika lisab, et tõepoolest – aeg on kallis ja aeg on raha ning loenguid saab vaadata täpselt siis, kui endale sobib ja vajadusel ka mitu korda, sest mõnikord ei mõistagi esimese korraga kõike, mis loengus räägitakse. Lisaks saab endale nädalamenüü, mis on välja arvutatud kaloraažiga, et saaksid kindel olla, et saad piisavas koguses energiat, et toitained oleksid õiges vahekorras ja paigas ning samamoodi ka treeningud. „Lisaks sellele, et saad korra nädalas personaalselt minuga treenida, saad iseseisvalt käia ka Golden Club`is iseseisvalt treenimas,“ sõnab Janika.

Lisaks sellele, et saad korra nädalas personaalselt minuga treenida, saad iseseisvalt käia ka Golden Club`is iseseisvalt treenimas.

Võimalus ennast päriselt uuena vastu võtta

Lisaks eelpool väljatoodule sõnab Mai-Liis, et kõik osalejad saavad kolm korda ka lümfimassaažis käia ja kolm korda just sellepärast, et pakett kestab kokku kolm kuud. Lisaks saadetakse osalejad ka Synlab`i veretesti tegema, et saada aru, kuidas on osalejatel seis vitamiinide ja muude näitajatega. See on vajalik selleks, et saaksid päriselt ennast uuena vastu võtta ja teha vajalikud muudatused. „Võib-olla on sul kõik hästi ja sa ei peagi mingeid muudatusi tegema, aga oluline on, et sul on ülevaade, mida sinu verepilt näitab,“ selgitab Mai-Liis.

Mai-Liis Kivistik ja Janika Koch-Mäe. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Ka tähistamine on oluline asi

Janika kinnitab, et läbi nende tegevuste saavad nad kõiki osalejaid ka paremini toetada ja aidata. Ka ei puudu suure programmi lõpus ühine tähistamine. „Arvan, et tähistamine on ka üks väga oluline asi. Tähistada iseenda muutumist ja saavutatud tulemust. Selle tähistamise sees on ühine fotosessioon koos kauni make-upiga stuudios, kus saad endast jäädvustada imeilusad ja toredad pildid, et mäletaksid seda projekti veel kaua,” sõnab ta.

Trenni tehakse ka näole

Mai-Liis nendib, et kindlasti on alguses raske, sest kuigi võtad vastu otsuse olla tubli, tähendavad need kolm kuud siiski pühendumust. Ta toob välja, et trenni tehakse ka näole. “Kui mõtled mismõttes näole trenni, siis võib-olla sa pole isegi märganud, et sinu peavalud on seotud sellega, et su keeleasend on vale. Või sul on näiteks ühes näopooles rohkem pinget kui teises. See mõjutab sinu eneseväljendust, diktsiooni. Seda kõike vaatame koos sinuga üle ja ma päris tõsiselt tulen, istun koos sinuga ja teeme need harjutused ära. Sa ei pea leidma enam eraldi aega selle jaoks, et päriselt oma näo treenimisse panustada,” räägib näojooga õpetaja.

Mai-Liis Kivistik ja Janika Koch-Mäe. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Igasugune liikumine on kasulik

Janika tõdeb, et igasugune liikumine on väga tervitatav sinu kehale, vaimule ja füüsisele. “Ehk selle kolme kuu jooksul kindlasti saad oma enesetunde tunduvalt paremaks ja energiat juurde.”

Kolme kuu jooksul kindlasti saad oma enesetunde tunduvalt paremaks ja energiat juurde.

Millised on sinu ootused?

Mai-Liis kinnitab, et selle kolme kuu jooksul on nad Janikaga kõigi osalejate parimad sõbrad. Kui kellelgi tekib mure või rõõm, siis alati võib nende mõlemaga ühendust võtta ja nad aitavad leida lahendused ning on igati toeks. “Kõige alguses saame sinuga lihtsalt kokku. Me istume maha ühes väga lahedas tervisekohvikus Tallinnas ja paneme kirja, mis on su ootused, mida sa päriselt soovid ning vaatame üle, kas need on realistlikud. Isegi kui on vaja pikemat aega kui kolm kuud, siis tagame sulle vahendid, et saaksid jätkata iseseisvalt ka peale paketi lõppu.”

Head Uudised GoodNews