1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Merko tegi Järve terviserajale värskenduskuuri
Merko tegi Järve terviserajale värskenduskuuri

Merko tegi Järve terviserajale värskenduskuuri

Eelmisel nädalal paigaldas SA Eesti Terviserajad koos sihtasutuse ühe asutaja ja toetaja Merkoga Järve terviseraja äärde iseteenindusliku jalgratta remondipunkti. Ühtlasi loodi Merko kontori poolsest parklast uus puiduhakkega kaetud sisenemistee koos rajakaardiga ja Tallinna Vesi paigaldas kõikide liikujate rõõmuks joogiveekraani.

Tallinna kesklinnas Pärnu maantee ja Ülemiste järve vahel männimetsa all looklev Järve terviserada on üks pealinna populaarsemaid, mida külastab igapäevaselt üle poole tuhande liikuja. Rada on heas ühenduses ka Järvevana tee – Viljandi maantee kergliiklusteega, mis on osa suurest Tallinna kergliiklusteede ringist.

“Merko hindab kõrgelt tervislikke eluviise. Meie töötajate seas on rohkelt kolleege, kes vabal ajal terviseradadel liiguvad ja ka igapäevaselt rattaga tööl käivad. Meil on väga hea meel, et Merko kontoris ja ka naabruses asuvates büroomajades töötavad inimesed saavad pärast tööpäeva lõppu täiendava ajakuluta mugavalt rajale ning vajadusel ka ratta korda teha,” sõnas Merko Ehitus Eesti kommunikatsiooni- ja turundusjuht Kätlin Kaasik.

Iseteeninduslikus jalgratta remondipunktis saab pumbata rehve, kohendada sõiduvahendi sadulat ja sättida ratast paremasse sõidukorda. Remondipunktis on universaalse pumbaotsikuga pump koos manomeetriga ning erisugused võtmed, võtmekomplektid, kruvikeerajad ja kummiheeblid ratta korrastamiseks.

Head Uudised GoodNews