Kazaritski paneb kodumaa publiku jaoks homme Glorias kokku erilise õhtusöögi
12. novembril toimub restoranis Gloria võistlusele Bocuse d’Or pühendatud õhtusöök pealkirjaga „Kuldne tomat“.
Artur Kazaritski pani kodumaa publiku jaoks kokku erilise õhtusöögi, mis osaliselt tutvustab võistlusel esindatud menüüd. Külastajad saavad maitsta toitu selle aasta võtmekomponentidest, nagu tomat, krevett ja veiseliha.
Maailma kõige olulisema kokandusvõistluse finaalis Eestit esindanud tippkokk Kazaritski tegi sel aastal ajalugu, jõudes 22 võistleja hulgas 7. kohale. See on Eesti kokkadele seni kõrgeim koht Prantsuse kokanduslegendi Paul Bocuse’i konkursil.
Eesti osaleb võistlusel juba aastaid tänu Dimitri Demjanovile, kes on ühtlasi ka võistluse žürii liige ja Eesti meeskonna president. „Reedel tähistame Gloria restoranis Eesti 7. kohta gastronoomiakaardil ja Bocuse d’Or Eesti 15. sünnipäeva. Sel õhtul näitame, mille nimel oleme töötanud, mida oleme õppinud ja milliste maitsetega võiksime tulevikus rikastada armsat Eesti kööki,“ ütles Demjanov.