1. Avaleht
  2. Tervis
  3. ÄRA JAANIPÄEVAL JOO I Kuku raadio kutsub taas liituma ”Selge grupijuhiga”
ÄRA JAANIPÄEVAL JOO I Kuku raadio kutsub taas liituma ”Selge grupijuhiga”

ÄRA JAANIPÄEVAL JOO I Kuku raadio kutsub taas liituma ”Selge grupijuhiga”

Raadio Kuku alustas traditsioonilist ”Selge grupijuhi” registreerimist, mille eesmärgiks on hoida ära jaaniperioodil joobes juhtimine.

Juba 26. korda saavad raadiokuulajad ettevõtmisega liituda ja anda nii lubaduse olla jaanipidude ajal oma sõpruskonnas kaineks juhiks.

”Kahjuks on joobes autorooli istumine endiselt väga suur probleem,” tõdes jaama peatoimetaja Madis Kimmel. ”Ent õnneks annab igal aastal ligi 5000 inimest Kuku kampaanias osaledes lubaduse, et nad seda ei tee.”

”Selge grupijuht” viib Kuku raadio üle-Eestilisele ringsõidule, mille käigus tehakse peatusi suuremates linnades ja ka maanteedel. Kõigist paikadest lähevad eetrisse erisaated.

Kuulajad saavad kampaaniaga liituda veebis aadressil kuku.ee või alates 15. juunist just nendes kohtades, kus raadio eetrisse läheb. Täpne peatuskohtade graafik on leitav jaama kodulehelt.

Viimane päev ”Selge grupijuhiga” liituda on 21. juuni. 22. juunil loositakse kõigi osalejate vahel Kuku eetris välja mitmeid erinevaid kingitusi, sealhulgas sõiduauto Hyundai Bayon kasutusõigus kolmeks kuuks.

Head Uudised GoodNews