1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Väikesed mustamäelased taas Mini SOS-il orienteerumas
Väikesed mustamäelased taas Mini SOS-il orienteerumas

Väikesed mustamäelased taas Mini SOS-il orienteerumas

IMG_150010. septembril toimub Männi pargis järjekordne laste tervisepäev Mustamäe Mini-SOS, orienteerumismängul osaleb ligi 700 6-7 aastast lasteaia- ja kooliteed alustanud linnaosa last.

Mustamäe Mini-SOSil osalevad Mustamäe linnaosa vanemad lasteaiarühmad ja kooliteed alustanud õpilased, väiksemad kell 10-11.30, suuremad kell 12-13.30. Huvi ürituse vastu on suur, registreerunud on üle 700 lapse.

Laste tervisepäev Männi pargis on juba traditsiooniline – seda korraldatakse 1998. aastast alates, armastatud orienteerumismäng Mini-SOS toimub juba neljandat korda.

Mängu nimi SOS ei tähenda mitte appihüüdu, vaid vastupidist : Sina Oskad Seda. Kus omal teadmisi ja oskusi napib, seal on nõu ja jõuga abiks asjatundjad. Orienteerumismängu erinevates teemapunktides jagavad teadmisi politsei, päästeamet, häirekeskus, Kaitseliit, Punane Rist ja Mustamäe Avatud Noortekeskuse noorsootöötajad.

Ürituse toimumist toetavad Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet ja Mustamäe Linnaosa Valitsus, kingitused tublidele lastele on Maanteeameti poolt.

Head Uudised GoodNews