1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. “Tähed Taldrikus” toob Eesti koolidesse tulevikuroad!
“Tähed Taldrikus” toob Eesti koolidesse tulevikuroad!

“Tähed Taldrikus” toob Eesti koolidesse tulevikuroad!

Ajal, mil tervis on tavapärasest veelgi enam tähelepanu all ja lapsed kõnnivad taas kooliteed, on käima lükatud kampaania “Tähed Taldrikus”.

Palavalt armastatud Eesti tähed on jaganud enda koduseid lemmikretsepte, mis nüüd tee Eesti koolide ja tuhandete koolilaste lõunamenüüsse leiavad.

Sel nädalal hoolitseb laste tervisliku kõhutäie eest lauljatar Mariliis Jõgeva

Kes Mariliisi tegemistega rohkem kursis on, teab hästi, et Mariliisile kokkamine meeldib ja nii võib teda tihti köögist leida. Kooli, hariduse ja lastega seonduvatel teemadel on Mariliis alati aktiivne kaasa rääkima ja tegutsema. Seda ka kevadel, kui koroona esimese laine ajal oli just Mariliis Jõgeva üleriigilise videokampaania “Tahan Kooli” tunnusnäoks ja kampaania samanimelise tunnusloo autoriks ja esitajaks. Nüüd on laulja rõõmsalt uue koolidele suunatud kampaaniaga kaasa tegemas.

Millised retseptid valis Mariliis aga kampaaniasse “Tähed Taldrikus”?

Mariliisi poeg, 2. klassis käiv Stefan tõdeb: “Koolis on väga head toidud, aga emme teeb kodus ikka veel paremini süüa.”

Lauljatari enda lemmikuks on kõikvõimalikud püreesupid, millega ikka ja jälle kodus katsetada saab.

Jahedate sügispäevade lõunamenüüsse sobib hästi organismi turgutav vitamiinirohke supp, mis pakatab rohelistest viljadest, kreemisest kookospiimast ja krõmpsuvatest seemnetest. Boonusena valmib supp ülikiirelt.
Mariliis kinnitab, et supp on mõnusalt kreemine ja mahedamaitseline, et meeldida ka kõige kriitilisematele köögiviljasõpradele. Lapsevanemate rõõmuks on selline köögiviljane supp lihtne viis tagada nii täiskasvanutele kui ka lastele kohustuslik päevane köögiviljade annus.

Kui nädalalõpud mööduvad Mariliisil endiselt mööda Eestit kontserte andes, on pühapäevased pannkoogihommikud kindlalt omal kohal ja see lööb Stefanil nagu igal lapsel silmad rõõmust särama!

KAS TEADSID?

Lisaks esinemistele on Mariliis ka ise sellest aastast taas kooliteed käimas.
Nimelt astus lauljatar sügisest Tallinna Majanduskooli, kus selgeks saab õpitud sotsiaalmeedia spetsialisti amet.
Pikad koolipäevad, esinemised ja kodus kokkamised – kas siis jääb üldse aega ka uue muusikaga tegeleda?

“Tahan Kooli”, “Corona”, “Paradise” ja vaid veidi enam kui kuu tagasi välja tulnud “Päikest Täis” – suve jooksul jõudis Mariliis Jõgeva koos enda muusikaprodutsendiga Oliver Mazurtšak välja anda mitmeid singleid.
Tihedale graafikule vaatamata kinnitab lauljatar, et uut materjali on peatselt taas kuulajateni jõudmas.
Hetkel käivad aktiivselt ettevalmistused ka jõulutuuriks!

Kampaania “Tähed Taldrikus” raames on juba jõudnud või jõuavad põnevad retseptid koolidesse ka Saara Piusi, Kristel Aaslaiu ja Ingeri poolt.

Head Uudised GoodNews