1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Taani toortoiduguru Sofie Svare Fischer juhendab tooršokolaadi töötuba
Taani toortoiduguru Sofie Svare Fischer juhendab tooršokolaadi töötuba

Taani toortoiduguru Sofie Svare Fischer juhendab tooršokolaadi töötuba

sofie5. novembril kell 11.30–14.30 tutvustab Kultuurikatlas toimuval Taimetoidumessil toortoidukokk ja ökoloogilise eluviisi instruktor Sofie Svare Fischer (Taani) taimetoidule pühendunud ettevõtlust ning juhendab tooršokolaadi töötuba “Raw Love’i šokolaaditöötuba”.

Töötuba keskendub suure vibratsioonienergiaga tooršokolaadile ning energiat andvatele supertoiduainetele. Sofie juhendamisel saab õppida Raw Love’i šokolaadi valmistamist ning supertoiduainete kasutamist kiiresti valmivates roogades. Töötuba on inglise keeles.

Osalustasu on 15 eurot ning eelregistreerimisega aadressil dagmar.kase@kultuurikatel.ee. Osaluspileti saab lunastada vaid sularahas kohapeal. Ette registreerumata soovijad saavad osaleda vaid vabade kohtade olemasolu korral. Messi sissepääsu juures tuleb osta ka 1 eurone pilet Taimetoidumessile.

Samal päeval kell 16.00–17.00 toimub Kultuurikatla Vahetänava saalis Sofie Svare Fischeri loeng “Taimetoidule pühendunud ettevõtjad ja loodusliku elustiili propageerimine – loodusele lähemale”.

toortoit

Loengus räägitakse Kopenhaageni esimesest toortoidurestoranist The Raw Tribe ning selle kontseptsioonist: Raw Love Cakes (armastuse toorkoogid) ja Living Earth – Healthy Living Made Easy (Elus maailm – lihtsaks tehtud tervislikud eluviisid). Loeng on inglise keeles. Messi sissepääsu juures tuleb osta 1 eurone pilet Taimetoidumessile, mis tagab sissepääsu loengule.

toortoit2

Sofie on sertifitseeritud toortoidukokk ja retseptide väljatöötaja, tervikliku eluviisi instruktor ning pühendunud vegan juba 20 aastat. Ta on välja töötanud toortoidukoogi kaubamärgi Raw Love Cakes, tal on looduslikke eluviise propageeriv blogi, ta armastab looduslikke võnkeid ja kakaod ning suhtub kirglikult looduslikesse eluviisidesse, joogasse ja Aafrika tantsu. Sellises riigis nagu Taani, kus liha tootmine ja tarbimine on üks suurimatest maailmas, on Sofie olnud alati esirinnas, et propageerida veganite jõudu ja õpetada inimestele nende saladusi. Iga kook on valminud sisemise õnne, loomingulisuse ja tingimusteta armastuse tulemusel.

Head Uudised GoodNews