1. Avaleht
  2. Tervis
  3. PRAKTILISED NÕUANDED! Dr Raudsik räägib veest ja mineraalide tähtsusest
PRAKTILISED NÕUANDED! Dr Raudsik räägib veest ja mineraalide tähtsusest

PRAKTILISED NÕUANDED! Dr Raudsik räägib veest ja mineraalide tähtsusest

Peale edukat avaloengut jätkavad ERP Medical ja Kadaka Konverentsid ühise loengu- ja treeningusarjaga “Tervis sinu enda kätes”, kus juba 23. novembril räägib Riina Raudsik vee ja mineraalide tähtsusest.

Dr Raudsik usub, et just inimese sisekeskkond määrab selle, kas ollakse terve või haige. Küll aga moodustab 70-80% inimese sisekeskkonnast just vesi, mille puudus tekitab palju probleeme: haisema hakkavad higi ja teised kehaeritised, kuivavad suu ja silmad, arenevad põletikulised haigused ja palju muud. Nii on oluline teada, milline on vesi, mida peaks jooma.

Dr Raudsiku loengud vaatlevad organismi kui tervikut. Ta on oma patsientide seas palavalt armastatud 40-aastase staažiga tohter, kelle maailmapildis ühenduvad akadeemiline tõenduspõhine meditsiin ja n-ö alternatiivsed tervenduspraktikad. Riina usub, et iga inimene on võimeline ennast ise tervendama igal eluhetkel, kui omab selleks vajalikku infot.

Terve keha ja vaimu tähtsus on praegu küllap olulisemad kui kunagi varem. Kõikidel sarja üritustel hoitakse distantsi ja kantakse maski (saadaval kohapeal)!

Head Uudised GoodNews